Το παρόν blog σταμάτησε να ανανεώνεται, δεδομένου ότι ο λόγος δημιουργίας του ήταν να δώσει απαντήσεις στη δημιουργία του νέου αυτοδιοικητικού χάρτη της χώρας. Θα συνεχίσει να υπάρχει για κάποιον που θέλει να ανατρέξει σε γεγονότα και αναφορές της κρίσιμης διετίας δημιουργίας του Καλλικράτη [~2010]... Για αναρτήσεις που αφορούν: την ενέργεια, το περιβάλλον και γενικότερα θέματα ανάπτυξης της Δυτικής Μακεδονίας στο www.energeiakozani.gr τοποθετήσεις και άλλα που αφορούν τη δραστηριότητα και τις θέσεις μου στο www.mavromatidis.gr

Δημήτρης Μαυροματίδης

Τελευταία νέα από το www.mavromatidis.gr...

Η ΕΝΑΕ ζητεί κοινή πολιτική με ΚΕΔΚΕ για Καποδίστρια 2


Συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 11.00 το Δ.Σ της ΕΝΑΕ, στα γραφεία της Ένωσης, Μεσογείων 15, 4ος όροφος, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1.Έγκριση πρακτικών συνεδριάσεων 5-8-2009 και 26-8-2009
2.Διοικητική Μεταρρύθμιση

Το Δ.Σ αποφάσισε:
1.να πραγματοποιηθεί άμεσα συνάντηση του Προεδρείου της ΕΝΑΕ με το αντίστοιχο της ΚΕΔΚΕ προκειμένου να χαραχθεί μία κοινή πολιτική αναφορικά με τη Διοικητική Μεταρρύθμιση.
2.Να πραγματοποιηθούν στο προσεχές μέλλον συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους υπουργούς για τα θέματα που απασχολούν τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις.

AddThis Social Bookmark Button

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου